İpsala’da 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda kutlama programı düzenlenecek. Çiftçiler Günü kapsamında gerçekleştirilecek etkinliklerde üreticiler bir araya gelirken, çeşitli firma ve kurumlar da stant açacak.
İpsala Çeltik Üreticileri Birliği Başkanı Hüseyin Bakan, 14 Mayıs Perşembe günü saat 11.30’da başlayacak etkinliklere tüm vatandaşları davet ederek, “Çiftçilerimizin bu özel gününde çeşitli etkinlikler gerçekleştireceğiz. Tüm üreticilerimizi ve vatandaşlarımızı Cumhuriyet Meydanı’na bekliyoruz” dedi.
Dünya Çiftçiler Günü kapsamında düzenlenecek organizasyonda tarım sektöründe faaliyet gösteren çok sayıda firma da yer alacak. Programda üreticilere yönelik bilgilendirmeler ve çeşitli etkinliklerin yapılması planlanıyor.(Haber Merkezi)





