Edirne'nin ev sahipliğinde düzenlenen Gençler Türkiye Kupası Kürek Yarışları’nın ikinci gününde final heyecanı yaşandı. Sporcular nehirde ter dökerken, aileleri ve yakınları da alkışlarıyla onları destekledi. Edirne'yi uluslararası yarışmada temsil eden TED Edirne Koleji Kürek Kulübü sporcuları, u15 2x kategorisinde bronz madalya kazandı.
Edirne'de doğal parkura sahip Meriç Nehri’nde gerçekleştirilen Gençler Türkiye Kupası Kürek Yarışları’nın ikinci gününde çeşitli tekne sınıflarında final heyecanı yaşandı.
Erkekler u15 2x kategorisinde yarışan TED Edirne Koleji Kürek Kulübü müsabakayı üçüncü tamamladı.
TED’li sporculardan Hüseyin Altay ve Mürsel Poyraz Çelebi katıldıkları ikinci şampiyonada da madalya heyecanı yaşadı.
TED Edirne Koleji Kürek Kulübü sporcusu Mürsel Poyraz Çelebi, zor bir yarış olduğunu belirtti.
Hedeflerinin madalya olduğunu ve buna ulaştıklarının altını çizen Çelebi, “Hocalarımıza teşekkür ediyoruz. İkinci madalyamızı da aldık. Devamını da gelsin istiyoruz. Yaklaşık bir aydır kamp dönemindeyiz. Günde çift antrenman olmak üzere sabah 7 ilk antrenman akşam 5’de ikinci antrenman olmak üzere çalıştık. Güzel hazırlandık. Biraz zorlu bir hazırlık süreciydi ama meyvelerini aldık.” Dedi.
TED Edirne Koleji Kürek Kulübü sporcusu Hüseyin Altay ise şampiyonaya iyi hazırlandıklarını ifade etti.
Desteklerinden dolayı antrenörüne teşekkür eden Altay, “Zor bir yarıştı. Güzel bir yarıştı bizim için. Umarım diğer takım arkadaşlarımız da başarı elde edebilirler. Hocalarımıza teşekkür ederiz. Bu madalya bizim ikinci madalyamız.” Şeklinde konuştu.(Haber. Gülşah AK)





