Şehitasım İlkokulu öğrencileri ve velileri “Okulumda kan panya var” sloganıyla başlatılan kan bağışı etkinliğine katıldı.
Türk Kızılay ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle “Okulumda kan panya var” etkinliğine katılım sürüyor.
Şehitasım İlkokulu öğrencileri ve velileri kampanyaya destek olmak amacıyla kan bağışında bulundu.
Sabah saatlerinde okulun bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe ilgi yoğundu.
Kampanyaya iki kişiyle katılım sağlayan öğrenciler “İyilik Elçisi Madalyası” ve çeşitli hediyeler kazandı.
Şehitasım İlkokulu yetkilileri, bu etkinliğin çocuklara erken yaşta yardımseverlik ve toplumsal sorumluluk bilinci aşılamada önemli bir adım olduğunu vurguladı.
Düzenlenen etkinliklerle öğrencilere kan bağışlayarak binlerce hayata dokunmak ve çocuklara kan bağışını öğreterek büyüdüklerinde kan bağışçısı olma yolunda farkındalık oluşmasına katkı sağlanması hedefleniyor.(Haber: Gülşah AK)




