Edirne Ahval Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Damla Göç ve Çağrı Akyüz, düzenledikleri nikah töreninin ardından dünya evine girdi. Özel günlerinde genç çifti, aileleri, dostları ve sevenleri de yalnız bırakmadı.
Aydın ve Nejla Göç’ün kızları Edirne Ahval Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Damla, Sevican ile Ergün Akyüz’ün oğulları Çağrı, Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen nikah töreni ile evlendi.
Genç çiftin nikâhını Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan kıydı.
Genç çiftin nikah şahitliklerini Edirne Ahval Gazetesi İmtiyaz Sahibi Bilgi Nevser Tavgaç Eraslan, Mehmet Medet Kurucan, Seda Özbursa ve Mehmet Karapınar yaptı. Düzenlenen törende çiftin aileleri, dostları ve sevenleri, basın camiasındaki meslektaşları da genç çifti yalnız bırakmadılar. Nikaha katılamayan davetliler ise törene çiçek göndererek çifte mutluluklar diledi.
Nikahın ardından tebrikleri kabul eden genç çift, davetlilere kedi ve köpek maması dağıtarak sokak hayvanlarına duyarsız kalmadılar.
Edirne’nin Sesi Gazetesi olarak meslektaşımız Damla Göç ve sevgili eşi Çağrı Akyüz’e ömür boyu mutluluklar dileriz. (Haber: Gülşah AK)




