Edirne’nin Havsa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aynı araçta bulunan 5 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kaza, Havsa ilçesine bağlı Helvacı Mahallesi Şehit Mehmet Birol Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, V.Y. yönetimindeki 22 ABY ** plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak savruldu.
Yoldan çıkan araç önce bir konutun doğalgaz hattına çarptı. Çarpmanın etkisiyle ilerlemeye devam eden otomobil, daha sonra yol kenarında bulunan elektrik direğine çarparak durabildi.
Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Araçta bulunan 5 yaralıya ilk müdahale olay yerinde yapılırken, daha sonra ambulanslarla Trakya Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların tedavilerine başlandığı öğrenildi.
Polis ekipleri, kaza bölgesinde güvenlik önlemleri alarak trafik akışını kontrollü şekilde sağladı. Kazada zarar gören doğalgaz hattı ve elektrik direğiyle ilgili ilgili kurumların gerekli inceleme ve güvenlik kontrollerini yaptığı bildirildi.
Kazanın kesin nedeninin belirlenmesi için ekipler tarafından inceleme başlatılırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.(Haber:Refik USLUY)





