Edirne’de düzenlenen etkinlikte gençler, doğayla iç içe sanat çalışmasına katıldı. Doğadan toplanan kozalaklar ve odunlar, gençlerin hayal gücüyle birleşerek rengârenk eserlere dönüştü.
Etkinlik boyunca katılımcılar yalnızca boyama yapmakla kalmadı, aynı zamanda doğal materyalleri farklı şekillerde yorumlayarak özgün çalışmalar ortaya koydu. Her bir ürün, gençlerin yaratıcılığını yansıtan farklı bir tasarım olarak dikkat çekti.
Sanatla iç içe geçen etkinlikte gençler hem üretmenin hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı. Ortaya çıkan çalışmalar, etkinliğe katılanlar tarafından ilgiyle incelendi.
Organizasyonu gerçekleştiren ekip, bu tür faaliyetlerin gençleri sosyal ve kültürel açıdan desteklediğine vurgu yaparak, zararlı alışkanlıklardan uzaklaştırıp sanata yönlendirdiğini ifade etti.
Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte gençler ve gönüllüler, birlikte üretmenin mutluluğunu paylaşırken, benzer etkinliklerin devam etmesi temennisinde bulunuldu.(Haber:Gülşah AK)





