Edirne İl Jandarma Komutanlığı, insan hayatını olumsuz etkileyebilecek hormon ilaçlarına izin vermedi. Türkiye’ye giriş yapan bir araçta 490 adet yasaklı hormon ilacı ele geçiren jandarma ekipleri ilaçları ülkeye sokmaya çalışan şahıs hakkında işlem başlattı.
Edirne İl Jandarma Komutanlığınca, sorumluluk bölgesi içerisinde özellikle maddi ve manevi kayıplara neden olan ve akabinde değişik suç olaylarının çıkış noktasını teşkil edebilen Kaçakçılık olaylarının engellenmesine yönelik çalışmalara ara vermeden devam ediyor.
Bu kapsamda birimlerin yapmış olduğu çalışmalar sonucu; yurt dışından ülkeye giriş yapan bir araçta yapılan aramada ithali ve ihracı yasak olan 490 adet hormon ilacı ele geçirilerek el konuldu. Olay ile ilgili olarak şüpheli şahıs hakkında adli işlem yapıldı.(Haber Merkezi)





