Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanı Olgun Birbey Şahinbaş, “Edirneli Ülkücü şehidimiz Halil Hilmi Sakarya Ağabey başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve dualarla anıyoruz.” İfadelerine yer verdi.
Edirne'nin Havsa İlçesinin Naipyusuf Köyünde Havsalı Ülkücü şehit Halil Hilmi Sakarya'nın adını taşıyan hayratın açılışını yapıldı. Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanı Olgun Birbey Şahinbaş, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
"MHP Edirne İl Başkanlığı ve Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanlığı olarak Havsalı Ülkücü şehidimiz Halil Hilmi Sakarya Ağabeyin adını taşıyan hayratın açılışını gerçekleştirdik. Hayratın yapımında hem madden hem de manen emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Edirneli Ülkücü şehidimiz Halil Hilmi Sakarya Ağabey başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve dualarla anıyoruz." diyerek açıklamasına ve sözlerine son verdi. (Haber Merkezi)





