Edirne Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri, Ramazan Bayramı öncesinde sürücülere yönelik bilgilendirme denetimi gerçekleştirdi.
Atatürk Bulvarı ve Selimiye Meydanı’nda gerçekleştirilen denetimlerde, trafik ekipleri sürücüleri tek tek durdurarak hız, emniyet kemeri ve seyir halindeyken telefon kullanımına dair hatırlatmalarda bulundu. Aynı zamanda, sürücülere kolonya ve şeker ikram edilerek bayramın birlik ve beraberlik ruhu paylaşıldı.
Trafikte güvenliğin önemine dikkat çeken sürücülerden Mehmet Çiçek, bayram süresince yoğunluk yaşandığını belirterek, herkesin trafik kurallarına uyması gerektiğini vurguladı. Emniyet kemerinin hayat kurtardığına dikkat çeken Çiçek, tüm sürücülere kurallara riayet etmeleri çağrısında bulundu.
Yetkililer, bayram boyunca denetimlerin artarak devam edeceğini ve trafik güvenliği için sürücülerin daha dikkatli olması gerektiğini belirtti.(Haber: Gülşah AK)





