Edirne’de milletvekili adayı çıkarmaları halinde bu ismin İl Başkanı Murat Er olacağını belirten Sarıgül, İl Başkanı Er'in elini kaldırarak, basına tanıttı.
Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Edirne’ye gelerek, kentte bulunan bir işletmede partililer ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.
“DEVLETİMİZİ YÖNETMEYE TALİP BİR PARTİYİZ”
Kapılarının her siyasi partiye açık olduğunu belirten Sarıgül, “Sayın Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayıdır. Bütün siyasi partilerle görüşmesini ve destek istemesini de doğal olarak karşılıyorum. Bizim görüşlerimize, katkılarımıza ihtiyaç duyar, bu yönde bir talebi olursa tabii ki Sayın Kılıçdaroğlu ile görüşürüz. Bizim, Sayın Kılıçdaroğlu ile görüşmelerimiz her zaman olumlu ve verimli olmuştur. Ülkemizin de yararına olmuştur. Biz, sorun değil; çözümün parçası olan bir siyasi partiyiz. Koltuk peşinde koşmayız ama Türkiye Değişim Parti’mizin de teşkilatlarını onore edecek, kucaklayacak bir yapı içerisinde çalışmalarımıza devam etmemiz lazım. Türkiye Değişim Partisi’nin beklentileri, halkımızın beklentilerinin ne olduğunu biz biliyoruz. Bu sorumluluk içerisinde mutlaka hareket edeceğiz. Türkiye Değişim Partisi, sorunun parçası değil; çözümün parçası olacak. Türkiye Değişim Partisi olarak devletimizi yönetmeye talip bir partiyiz. Ülkemizin içeride huzurlu, dışarıda da onurlu olmasını isteyen bir siyasi partiyiz. Kendinden son derece emin bir siyasi partiyiz. Bizimle görüşmek isteyen, görüşlerimiz farklı olsa da bütün siyasi partilerle görüşürüz. Bütün siyasi partilere kapılarımız açıktır. Ama Türkiye Değişim Parti’mizin ilkelerini, prensiplerini, görüş ve düşüncelerini bizimle görüşmek isteyen ittifaklara en iyi şekilde anlatırız ve herhangi bir konu olursa TDP Meclis Üyesi ve MYK’sı bu konuda kararlarını en iyi şekilde alacaktır.” Şeklinde konuştu.
“HERKES TOGG’U KULLANMALI”
Tükiye’nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG ile ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sarıgül, “TOGG, Türkiye için bir gurur vesilesidir. TOGG’un sanayi hakkı, üretimi Türkiye’dir. Yatırımcıları Türk’tür. Alman, Fransız, İtalyan arabalarına ‘güle güle’, hoş geldin TOGG. Yerli malı, yurdun malı, herkes TOGG’u kullanmalı. “ ifadelerini kullandı.
“ADAYIMIZ İL BAŞKANIMIZ OLUR”
Edirne’de milletvekili adayı çıkarmaları halinde bu ismin İl Başkanı Murat Er olacağını belirten Sarıgül, “Önümüzdeki günlerde kararımızı vereceğiz. Ama bizim Edirne’den milletvekili adayımız olursa, Murat kardeşim burada bizim Edirne milletvekili adayımızdır. İl başkanımız, Edirne’mizi en güzel şekilde parlamentoda temsil edecek. Trakya’da bize çok yoğun bir başvuru var. Ben de Trakya’yı çok seviyorum. Trakya, Edirne bizim için çok önemli.” Diye konuştu. (Haber-Fotoğraf: Ali KARAMAN)





