Trakya Üniversitesi’nde düzenlenen “Kulüpler Buluşuyor” etkinliği, teknolojiye ilgi duyan öğrenciler ile Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) temsilcilerini bir araya getirdi. Etkinlikte öğrencilerin projeleri incelenirken, gençlerin üretim ve inovasyon heyecanı da yakından gözlemlendi.
Program kapsamında T3 Vakfı Marmara 3. Bölge Sorumlusu Emrah Hekim, Trakya Teknofest Kulübü’nü ziyaret ederek öğrencilerle buluştu. Hekim, Teknofest yarışmaları, vakfın projeleri ve Milli Teknoloji Hamlesi hakkında bilgi vererek gençlere destek mesajı iletti.
T3 Vakfı Edirne İl Sorumlusu Burak Cambaz, Teknofest kulüplerinin Türkiye genelinde hızla büyüdüğünü vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:
“Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı öncülüğünde 81 ilde başlattığımız Teknofest kulüpleri, gençlerimizin teknolojiye olan ilgisini artırdı. Trakya Üniversitesindeki kulübümüz de 1000’i aşkın üyesiyle büyümeye devam ediyor. Tam bağımsız ve güçlü Türkiye hedefiyle Teknofest gençliği yoluna kararlılıkla devam edecek.”
Teknoloji ve inovasyon odaklı bu buluşma, Trakya’da gençlerin Milli Teknoloji Hamlesi’ne olan ilgisini bir kez daha ortaya koydu.(Haber:Erkan KARAMAN)





