TED Edirne Koleji Kürek Kulübü Uluslararası Meriç Regatta Yarışması için hazırlıklarına devam ediyor. Sporcular Meriç Nehri’nde günde 2 antrenman yaparak şampiyonaya hazırlanıyor.
Türkiye’nin ilk ve tek doğal parkuru Meriç Nehri’nde düzenlenecek Uluslararası Meriç Regatta Yarışması için nehirde hazırlıklar başladı.
Yarışlara katılacak TED Edirne Koleji Kürek Kulübü, antrenmanlarını sıklaştırdı. Şampiyonaya günde 2 antrenmanla hazırlanan TED Edirne Kürek Kulübü’nde hedef madalya kazanmak.
TED Edirne Koleji Kürek Kulübü Antrenörü Doruk Girişmen, yarışmaya 7 farklı ekip ve 10 sporcuyla katılacaklarını söyledi.
Günde 2 antrenmanla müsabakalara hazırlandıklarını ifade eden Girişmen, “Hazırlıklarımı gayet iyi çocuklarımız hazır. İlk yarışları olacak güzel bir tecrübe olacak. Madalya beklediğimiz var. Çocuklarımız parkuru tanıyorlar. Diğer ekiplerden daha avantajlılar bu sebeple. Yarış yapılacak olan parkurda antrenman yapmak çok büyük avantaj.” Dedi.(Haber: Gülşah AK)





