661’inci Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin başpehlivanı Mustafa Taş, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, hak etmediği tezahüratlara maruz kaldığını ifade etti.
Geçen yıl gerçekleşen 661’inci Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Cengizhan Şimşek’in ceza alması nedeniyle altın kemerin sahibi olan ve geçtiğimiz hafta düzenlenen 662’nci Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne son başpehlivan olarak çıkan Mustafa Taş, bu yıl 2. Turda Yusuf Can Zeybek’e yenilmişti.
Kırkpınar sonrası sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Taş, “Öncelikle 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri şampiyonu Yusuf Can Zeybek kardeşimi cani gönülden kutluyorum. Tüm sene büyük emek göstererek çalıştım. Tek hedefim ailemin ve tüm güreş severlerin önünde Altın kemeri alabilmekti. Ama ne yazık ki sahaya adım attığım her an hak etmediğim tezahürata maruz kaldım. Dik durmaya çalışsam da psikolojik olarak çok zorlandım. Seyircimize kızmıyor, kırılmıyorum. Sadece; tek bir hatamın bile olmadığı bir konuda durumun bu raddeye gelmesine sebep olan herkesi elini vicdanına koymaya davet ediyorum. Ben yine daimi hedefim için çalışmaya devam ediyorum. Saygılarımla.” İfadelerini kullandı. (Haber: Gülşah AK)





