Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Huzurevi sakinleri, Şükrüpaşa İlkokulu öğrencilerinin Cumhuriyet temalı ziyaretiyle duygusal ve coşku dolu anlar yaşadı. Cumhuriyet’in 102. yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlikte, öğrenciler hazırladıkları “Cumhuriyet” konulu tiyatro gösterisini huzurevi sakinleriyle paylaştı.
Etkinlikte minik öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde huzurevi sakinleriyle sohbet ederek ellerini öptü ve Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Öğrencilerin sahnelediği tiyatro oyunu, izleyicilere hem duygusal anlar yaşattı hem de Cumhuriyet’in kazanımlarını bir kez daha hatırlattı.
Huzurevi sakinleri, öğrencilerin enerjisi ve içtenliğiyle adeta bayram havası yaşadıklarını belirterek, bu anlamlı ziyaretin kendilerine büyük moral verdiğini dile getirdi.
Öğretmenler, etkinliğin çocuklara Cumhuriyet’in değerlerini öğrenme, büyüklerine sevgi ve saygı gösterme fırsatı sunduğunu ifade etti.
Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri ise kuşaklar arası iletişimi güçlendiren bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaparak, organizasyona katkı sağlayan okul yönetimi, öğretmenler ve öğrencilere teşekkür etti.(Haber: Refik USLUY)





