Geçtiğimiz günlerde Zafer Partisi Edirne Milletvekili adayının aracına yapılan saldırı güvenlik kameralarına yansıdı. Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Kürşat Şendal, “Bir şahıs milletvekili adayının aracını önünde bulunan parti propaganda kaput örtüsünü eliyle kopartmak istemiş, daha sonra aracından almış olduğu delici bir alet ile araç kaput reklam materyallerini yerinden sökerek almış ve çöp kutusuna atmış oradan uzaklaşmıştır.” İfadelerini kullanarak, seçim güvenliği konusunda tüm il başkanlarını ortak basın açıklaması yapmaya davet etti.
Edirne’de Zafer Partisi Milletvekili adayının aracına saldırı yapıldı. Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Kürşat Şendal, Cumhuriyet Başsavcılığına şikayetçi oldu.
Şendal’ın Cumhuriyet Başsavcılığına verdiği dilekçede şu ifadelere yer verildi;
“12 Nisan günü Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ ve Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdi Öz’ün il ziyaretleri programı bittikten sonra Zafer Partisi Edirne Milletvekili adayı aracını evinin önüne park etmiştir.
13 Nisan günü sabah saat 07.00’de bir şahıs milletvekili adayının aracını önünde bulunan parti propaganda kaput örtüsünü eliyle kopartmak istemiş, daha sonra aracından almış olduğu delici bir alet ile araç kaput reklam materyallerini yerinden sökerek almış ve çöp kutusuna atmış oradan uzaklaşmıştır.”
Şendal, “Seçimin güvenliği konusunda tüm il başkanlarını ortak basın açıklamasına davet ediyoruz.” Dedi. (Haber: Hasan Boyacıoğlu)





