Kafeler hazırlıklarını tamamladı

Korona virüs tedbirleri kapsamında yaklaşık 2 aydır kapalı olan kafe ve restoranlar 1 Haziran itibariyle açılmaya hazırlanıyor. Tüm restoran ve kafelerde alınmaya başlanan tedbirlerden en önemlisi olan ‘Sosyal mesafe’ kuralına göre hazırlıklarını yapan işletmeler bu süreçte müşterilerine en sağlıklı ve iyi hizmeti vermeyi hedefliyor.

Kafeler hazırlıklarını tamamladı

Korona virüs tedbirleri kapsamında yaklaşık 2 aydır kapalı olan kafe ve restoranlar 1 Haziran itibariyle açılmaya hazırlanıyor. Tüm restoran ve kafelerde alınmaya başlanan tedbirlerden en önemlisi olan ‘Sosyal mesafe’ kuralına göre hazırlıklarını yapan işletmeler bu süreçte müşterilerine en sağlıklı ve iyi hizmeti vermeyi hedefliyor.

Kafeler hazırlıklarını tamamladı
30 Mayıs 2020 - 18:11
Reklam

İşletme sahipleri kendi üzerlerine düşen tüm sorumlulukları yerine getirdiklerini belirterek bu hassas dönemde sorumluluğun eşit şekilde müşterilerde de olduğunu hatırlatarak pandemi sürecini el birliği ile atlatacaklarının altını çizdi.
 
Erasta Alışveriş Merkezinde de birçok işletme hazırlıklarına tüm hızıyla devam ederken, Erasta Mado Müdürü Erkan Urun, kurallara uygun şekilde kafelerini hazırladıklarını belirtti.
Urun, “1 Haziran itibariyle kafe restoran ve çay bahçesi gibi toplu kullanım alanlarının kontrollü şekilde açılması kararının verilmesinin ardından bizde hazırlıklarımıza başladık. Bu süreçte tamamen yapılması gerekenleri araştırarak müşterilerimize en sağlıklı ve iyi hizmeti verebilmek için günler öncesinden hazırlıklarımızı yapmaya başladık. Pandemi sürecinde Dünya Sağlık Örgütü başta olmak üzere tüm bilim insanları ve doktorların da üzerinde sıkça durduğu soysal mesafe kuralına uygun olarak masa ve sandalyelerimizi dizayn ettik. Bunun dışında kafemizi uygun şekillerde müşterilerimizin bulunduğu alan başta olmak üzere dezenfekte ettik. Bunun dışında kafenin mutfak ve bar kısmında da uygun şekilde dezenfekte işlemlerimizi yaptık. Bu süreçte de bu işlemi belirli peryotlarla tekrar edeceğiz. Bizim için önceliğimiz müşterilerimizin sağlığı. Başta kendi müdürü olduğum Mado olmak üzere tüm kafeler ve restoranların da bu süreçte açılması sebebiyle gerekli tedbirleri alacağını düşünüyorum. Burada müşterilerimize de büyük bir sorumluluk düşüyor. Yani herkes dikkatli ve tedbirli olursa en az hasarla bu pandemi sürecini atlatacağız” dedi.
(Haber: Hatice ÖZSOY)
 

Bu haber 794 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum