Edirne İl Jandarma Komutanlığınca, son bir haftada terörle mücadele ile emniyet ve asayişin sağlanmasına, aranan şahısların yakalanarak adalete teslim edilmesine yönelik icra edilen faaliyetler neticesinde FETÖ Silahlı Terör Örgütü Üyesi 20 kişi, DEAŞ Silahlı Terör Örgütü Üyesi 1 kişi, PKK-KCK Silahlı Terör Örgütü Üyesi 2 kişi olmak üzere toplamda 23 terör örgütü üyesi yakalandı.
Terörle mücadeleye yönelik faaliyetler ile Emniyet ve asayişin sağlanmasına yönelik çalışmalar kapsamında 23 terör örgütü üyesi FETÖ Silahlı Terör Örgütü Üyesi 20, DEAŞ Silahlı Terör Örgütü Üyesi 1, PKK-KCK Silahlı Terör Örgütü Üyesi 2, UYAP üzerinden haklarında çeşitli suçlardan yakalama kararı bulunan 26, KİHBİ sisteminden aranan 6, askeri suçlardan aranan 27 şahıs olmak üzere toplamda 59 şahıs yakalanarak haklarında gerekli yasal işlemler yapıldı.
Jandarmadan terörle mücadele ile emniyet ve asayişin sağlanmasına yönelik çalışmaların aralıksız olarak sürdürüleceği belirtildi. (Haber: Hasan Boyacıoğlu)





