Edirne İl Jandarma Komutanlığı JASAT dedektifleri tarafından Keşan ilçesinde 25 yıl 5 ay hapis cezası ile arama kaydı olan 1 şahıs yakalandı.
Edirne İl Jandarma Komutanlığınca sorumluluk bölgesinde emniyet,asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişileri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkartarak faillerini yakalayarak adli mercilere teslim edilmesi sağlamak amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Bu kapsamda; JASAT dedektifleri tarafından Keşanilçesinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan araştırma ve takip sonucu; kasten adam öldürme suçundan hakkında 25 yıl 5 ay hapis cezası ile arama kaydı olan 1 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıs işlemlerinin tamamlanmasına müteakip sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Edirne Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
Jandarma tarafından vatandaşların huzur ve güven içinde yaşaması, Edirne asayiş ortamının sağlanması ve yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişilerin yakalanarak adli makamlara teslim edilmesini sağlamak amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak yine halkımızın desteği ile devam edecekleri duyuruldu. (Haber merkezi)





