İl Başkanı Serpil Tütüncü’nün iş yoğunluğundan dolayı toplantıya katılamadığı belirten Yüknü’yü ilk tebrik eden ise önceki dönem İl Başkanı Ekrem Demir oldu.
İYİ Parti Edirne İl Başkanlığı İbrahim Şahin Konferans Salonu’nda düzenlenen basın toplantısına, önceki dönem İl Başkanı Ekrem Demir, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer katıldı. Mevcut İl Başkanı Serpil Tütüncü’nün toplantıda yer almaması ise dikkat çekti.
“KURULUŞ VE TEŞKİLATLANMA SÜRECİNDE ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYANLARDANIM”
İYİ Parti’de bulunduğu görevler hakkında bilgi veren Yüknü, “İYİ Parti’nin kuruluş ve teşkilatlanma sürecinde elini taşın altına koyanlardanım. Şu an İYİ Parti Edirne İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeliği görevimi sürdürmekteyim. Bir önceki dönem de İYİ Parti Edirne İl Yönetimi’nde İl Başkan Yardımcısı olarak görev aldım. Üyelerimizin ve delegelerimizin takdir ve destekleriyle İYİ Partimize Edirne Merkez İlçe Başkanı olarak hizmet etmek istiyorum. Liderimiz ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in işaret buyurduğu gibi “medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer.” diyerek çıktığımız bu kutlu yolda, Partimizde birlik ve beraberliği sağlamak için İYİ Parti Edirne Merkez İlçe Başkanlığı’na aday olduğumu kamuoyuna saygı ile duyuruyorum.
“HEDEFİMİZ İYİ PARTİ’Yİ İKTİDARA TAŞIMAKTIR”
Hedeflerinin, İYİ Parti’yi hem yerel de hem de Türkiye genelinde iktidara taşımak olduğunu söyleyen Yüknü, “Öncelikli hedefim; Edirneli vatandaşlarımızın ve Partili üyelerimizin İYİ ve kötü günlerinde yanında olup kenetlenmesini sağlayarak tabanda var olan kırgınlık ve küskünlüğü bitirmektir. Siz değerli İYİ Partililer ile birlikte çıktığım bu yolda hedefimiz birlik ve beraberlik içerisinde İYİ Parti’yi hem Edirne’de hem de Türkiye genelinde iktidara taşımaktır. Çıktığımız bu yolda Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. İYİ Parti Edirne İl Delegelerimize, Partimizin cesur üyelerine ve Kamuoyuna saygı ile duyuruyorum.”
“LALAPAŞA'NIN BUGÜN PAZARI VAR, ECZANE ÇOK YOĞUN OLUYOR”
Bir gazetecinin ‘İl Başkanı neden katılmadı?’ sorusu üzerine Yüknü, adaylık sürecinden İl Başkanı Serpil Tütüncü’nün onayı olduğunu ancak iş yoğunluğundan dolayı toplantıya katılmadığını ifade ederek; “Lalapaşa'nın bugün pazarı var, eczane çok yoğun oluyor. İl ve ilçelerde kongrelerimiz halen devam ediyor, tarih belirleme, delege seçimleri çok yoğun. Toplantıları olduğu için bugün de eczanede yoğun bir günü olduğu için kendisi gelemedi. Ama kendisinin de onaylarını, takdirlerini aldım.” dedi. (Haber-Fotoğraf: Ali KARAMAN)





