Edirne’de geçtiğimiz gün 4 iş yerine girerek para ve cep telefonu çalan ve 2 iş yerinde de mala zarar veren B.A polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.
Alınan bilgilere göre, şüpheli gece saatlerinde iş yerlerine girerek para, ziynet eşyası ve cep telefonlarını alarak kayıplara karıştı.
Hırsızlık anları, iş yerlerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri, iş yerlerinde detaylı inceleme yaparak parmak izi çalışması gerçekleştirdi. Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler, şüphelinin aynı bölgede beş farklı iş yerine daha girmeye çalıştığını, bazı iş yerlerinin kapılarını zorladığını tespit etti.
Polisin şüphelinin kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için başlattığı geniş çaplı çalışma sonuç verdi.
Şüpheli şahıs iki köprü arası olarak bilinen bölgedeki bir büfede alışveriş yaparken kıskıvrak yakalandı.
B.A’nın iş yerlerinden toplamda 10 bin 650 lira, 50 gram gümüş, cep telefonu ve 459 paket sigara çaldığı tespit edildi.(Haber Merkezi)





