Edirne’nin İpsala ilçesine bağlı en kalabalık nüfusunun yaşadığı Esetçe – Aliçopehlivan ve Kocahıdır bölümü Edirne Özel İdare ekipleri tarafından sıcak asfalt yapılmaya başlandı.
Asfalt yapılan yolda incelemelerde bulunan İpsala İl Genel Meclis üyesi İsmail Alış, Esetçe’den, Koyuntepe Köyüne kadar yaklaşık 7000 Nüfusun yaşadığı köylerin grup yollarının Özel idare ekipleri tarafından sıcak asfalt çalışmasının başladığını söyledi.
Alış yaptığı açıklamada, Geçtiğimiz yıl İl Genel Meclisinde alınan kararla Esetçe-Aliçopehlivan ve Kocahıdır arasında 5 km.lik yol yapımının çalışmalarına başladığını kaydederek şunları söyledi: “İlçemizin en kalabalık nüfusunun yaşadığı köy grup yolunun aldığımız kararla çalışmalarına başladık. Kocahıdır köyümüze kadar kalan yaklaşık 2 km.lik yolu da en kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz. Vatandaşlarımızın köylerimizde daha iyi koşullarda yaşaması için çalışıyoruz.”
Alış sözlerini İl Genel Meclisinde çoğunluğun CHP grubunda olduğunu hatırlatarak sözlerine son verdi. (Haber: Gülşah AK)





