Edirne İl Genel Meclisi Nisan ayı toplantılarının 2’inci birleşiminde komisyon raporları okundu.
Edirne İl Genel Meclisi Nisan ayı toplantılarının 2’inci birleşimi Çiğdem Gegeoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Önceki birleşime ait tutanak özetlerinin alınması ve yoklamayla başlayan toplantı komisyon raporlarıyla devam etti.
Gençlik ve Spor Komisyonu’nun raporunu okuyan Başkan İrfan Yeğitoğlu, tamamlanan olimpik yüzme havuzu hakkında bilgi verirken kent genelinde bulunan yüzme kulüplerinin faaliyetleri ve çalışma durumlarını da değerlendirdi.
Yeğitoğlu’nun sunumunun ardından Meclis üyeleri tarafından Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde mücadele edip başpehlivanlık unvanı alan Edirneli güreşçinin olmadığı konuşuldu. Edirneli pehlivanların maddi yetersizlikler nedeniyle farklı şehirlere seyahat edemediğinin açıklanmasının ardından Meclis Başkanı Gegeoğlu, meclis üyelerini ve basın mensuplarını pehlivanlara destek olmaya çağırdı. (Haber : Erkan KARAMAN)





