AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, MKYK Üyesi ve 27. Dönem İzmir Milletvekili Cemal Bekle ile Roman sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini il başkanlığında ağırladı. Görüşmede heyetle bir araya gelen İba, ziyaret dolayısıyla teşekkürlerini iletti.
AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Edirne’de gerçekleştirdiği temaslar kapsamında kendisini ziyaret eden AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Cemal Bekle ve beraberindeki heyetle buluştu. Roman sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin de katıldığı ziyaret, AK Parti Edirne İl Başkanlığında gerçekleşti.
Görüşmede İba’ya il başkan yardımcıları da eşlik etti. Heyeti ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getiren İba, ziyaretin ve gerçekleştirilen sohbetin kendileri için değerli olduğunu belirtti.
Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Belgin İba, Cemal Bekle, beraberindeki heyet ve Roman STK temsilcilerine teşekkür etti.
İba, paylaşımında konuklarını il başkanlığında ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek ziyaretleri ve samimi sohbetleri dolayısıyla heyete teşekkürlerini iletti, çalışmalarında başarılar diledi.(Haber: Refik USLUY)





