AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, kentte düzenlenen üç ayrı düğün törenine katılıp genç çiftlerin mutluluklarına ortak oldu. İba, ailelerin özel günlerinde yanlarında olurken, genç çiftlere ömür boyu mutluluk dileğinde bulundu.
İba, Edirneli esnaflardan Seyhan Hot ve eşi Recebiye Hanım’ın evlatları Batuhan Hot ile Neslişah’ın düğün törenine katıldı. Genç çiftin mutluluğuna ortak olan İba, Batuhan ve Neslişah’ı tebrik ederek bir ömür boyu mutluluk temennisinde bulundu.
İba’nın bir diğer durağı ise Yatkın ve Bilgili ailelerinin düğün cemiyeti oldu. Erdal Bilgili ve Merve’nin düğününe katılan İba, genç çiftin en mutlu gününde ailelerle bir araya geldi.
İba, Erdal ve Merve çiftini tebrik ederek, birlikte çıktıkları hayat yolunda sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde bir ömür geçirmeleri temennisinde bulundu.
AK Parti Edirne İl Başkanı İba, önceki dönem İl Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Sayan ve eşi Gülnur Hanım’ın oğlu Hasan ile Birsu’nun düğün törenine de katıldı. Genç çiftin düğün cemiyetinde Sayan ailesinin mutluluğuna ortak olan İba, Hasan ve Birsu’ya ömür boyu mutluluk diledi.
İba, düğün ziyaretlerinin ardından yaptığı değerlendirmelerde genç çiftleri tebrik ederek ailelerine de hayırlı olsun dileklerini iletti. İba’nın kentteki düğün cemiyetlerine katılarak vatandaşların mutlu günlerinde yanlarında olması, aileler tarafından da memnuniyetle karşılandı.(HabeR: Refik USLUY)





