AK Parti Türkiye Yüzyılı Buluşmaları kapsamında düzenlenen teşkilat buluşmasında konuşan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, partinin gücünü saha çalışmalarından, samimiyetten ve birliktelikten aldığını belirtti.
Kentteki bir tesiste gerçekleştirilen buluşmada açılış konuşması yapan İba, AK Parti'nin en büyük gücünün saha çalışmalarından, samimiyetten ve birliktelikten aldığını vurgu yaptı.
İba, partinin aldığı güçle Edirne'deki her bir vatandaşla oturup dertlerini dinleyeceklerini belirtti ve şöyle devam etti:
“Edirne'mizin 9 ilçesinde 9 milletvekilimizle ve genel başkan yardımcımızla her bir mahallemizde her bir sokağımızda sivil toplum kuruluşlarımızla, esnafımızla, kooperatiflerimizle, kadın derneklerimizle Edirneli hemşerilerimizle bir arada olacağız. AK Parti'nin en büyük gücü sahadan beslenmesi, samimiyeti ve birliktelikten aldığı güç. Bu güçle inşallah bugün Edirne'mizde her bir hemşerimizle oturup onları dinleyeceğiz. Onlarla daha güçlü bir Edirne için neler yapabiliriz onu konuşacağız. Edirne aslında genel başkan yardımcımızın en çok ziyaret ettiği illerin başında geliyor. Her sene en az 3 kez Edirne'mizde sınır kapılarımızda. Edirne bir sınır şehri gelen gurbetçilerimize hem hoş geldiniz diyor, hem de dönerken de hayırlı yolculuklar diliyor. Bugün de Kapıkule ziyaretimizde gurbetçilerimizle bir araya geleceğiz.”





