Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ve Westdoor Hotel/ Edirne Otelcilik A. Ş. arasında indirim protokolü imzalandı.
Edirne turizm sektörünün önemli yatırımlarından biri olan Westdoor Hotel ETSO üyelerine konaklama ve kahvaltı hizmetlerinde yüzde 10’luk bir indirim sağlayacak.
Westdoor Hotel Müdürü Kemal Sinmez ve İnsan Kaynakları Müdürü Gözde Özsoy Kutlu ile birlikte Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ve Westdoor Hotel/ Edirne Otelcilik A. Ş. arasında indirim protokolü imzalandı.
ETSO ÜYELERİ İNDİRİMDEN YARATALANACAK
Edirne Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri bu protokol sayesinde Westdoor Hotel tesislerinde gerçekleştirecekleri konaklamalarında yıl boyunca otelin internet sitesinde görülen kahvaltı ve KDV dâhil esnek fiyat üzerinden %10 indirim olanağından faydalanabilecek.
ETSO Yönetim kurulu Başkanı Sezai Irmak, Westdoor Hotel/ Edirne Otelcilik A. Ş. arasında imzalanan indirim protokolü tüm üyelerimize hayırlı olması temennisinde bulundu.
Başkan Irmak, “Bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonrada üyeler için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”dedi. (Haber: Gülşah AK)





