TREDAŞ’tan alınan bilgiye göre, Edirne ilindeki bazı köy ve tesislerde 19 Ekim 2024 Cumartesi ve 20 Ekim Pazar günü trafo bakım ve Enerji nakil hattı deplase çalışmaları nedeniyle elektrik kesintileri yaşanacak.
TREDAŞ Edirne işletme müdürlüğü Edirne’de planlı elektrik kesintisi olacağını duyurdu. 19 Ekim Cumartesi günü saat 09.30-12.30 arasında Büyükdöllük, Değirmenyeni, Yolüstü, Hatipköy ve Muratçalı Köyleri ile bu bölgelerdeki diğer tesislerde elektrik kesintisi olacak.
Saat 14.00-17.00 arasında Tayakadın Köyü, bu yöndeki Teknik Masura Fabrikasına ait arıtma tesisleri, Üyüklütatar Köyü ve Üyüklütatar - Doyran Köyleri arasında kalan diğer tesislerde elektrik kesintisi gerçekleşecek. Bu kesintiler, trafo bakım çalışmaları nedeniyle yapılacaktır.
Ayrıca 20 Ekim Pazar günü Edirne Merkez İlçesine bağlı; Kemalköy mevkii Vodafone Tesisi, TCDD Kapıkule GAR Tesisleri ile içme suyu tesisleri, Budakdoğanca köyü yerleşim alanı, Budakdoğanca Köy İçme Suyu ile Askeri tesislerde Enerji nakil hattı deplase çalışması nedeniyle saat 09.00-17.00 arasında elektrik kesintisi yaşanacak.(Haber Merkezi)





