Edirne Belediyesi Edirnespor, U-19 takımı Bölgesel Gelişim Ligindeki ilk maçında İstanbul temsilcisi Tepecikspor ile karşı karşıya geldi. İlk maçına çıkan Edirne’nin gençleri karşılaşmaya iyi başladı. İki takımında iyi mücadele ettiği karşılaşmada gol düellosu yaşandı. Edirnespor, 2 gol bulduğu karşılaşmada 1 puana razı oldu. Edirnespor, deplasmanda karşılaştığı Tepecikspor ile 2-2 berabere kaldı.
Edirnespor’un resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Edirnespor’un lige katılmasında büyük emeği olan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a Belediye Başkan Yardımcısı Hakan İşcan’a Edirnespor Kulüp Başkanı Savaş Üner’e Alt yapı sorumlusu Yalçın Günal’a teknik ekibe ve destek olan herkese teşekkür ettikleri bildirildi.
Edirnespor gelişim liginin önemli olduğu ifade ederek “Unutulmamalı gelişim liginde bizler için önemli olan oyuncu topluluğumuzun gelişimine bir nebzede olsa katkıda bulunabilmek skor odaklı değil de gelişim odaklı olup çok daha sağlam adımlarla yere basan bir Edirnespor oluşturabilmek.” Paylaşımında bulunuldu. (Haber Merkezi)





