Edirne'de geçtiğimiz günlerde etkili olan yağışlı hava yerini güneşe bıraktı.
Kentte geçtiğimiz günlerde etkili olan yağışlı hava yerini güneşe bıraktı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, önümüzdeki günlerde Edirne’de yeniden yağışlı hava etkili olacak. Hava sıcaklığının 17 dereceye kadar yükseldiği kentte, Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar ve turistler sokakları doldurdu.
Okulların ara tatile girmesiyle birlikte aileler çocuklarıyla birlikte gezmeye çıkarken, Saraçlar Caddesi en yoğun günlerinden birini yaşadı. Vatandaşlar çarşıda alışveriş yaparak, banklarda oturup güvercinleri besleyerek güneşli havanın keyfini çıkardı.
Meteoroloji verilerine göre hava sıcaklığının 17 derece olarak ölçüldüğü kentte 04 Nisan Cuma 7-18 sağanak yağışlı, 5 Nisan Cumartesi 7-19 gök gürültülü sağanak yağışlı, 6 Nisan Pazar 8-19 gök gürültülü sağanak yağışlı, 7 Nisan Pazartesi 3-3 sağanak yağışlı, 8 Nisan Salı 0-10 çok bulutlu olması tahmin ediliyor.(Haber: Erkan KARAMAN)





