Edirne’de gençlerin katılımıyla düzenlenen “RitimFit Projesi – Ritim ve Hareket Festivali”, renkli görüntülere sahne oldu. İlhamı Ertem Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte gençler ritim ve hareketle dolu keyifli anlar yaşadı.
RitimFit Projesi kapsamında düzenlenen festivale İlhamı Ertem Anadolu Lisesi Genç Ofis Aktif Gönüllü gençleri katıldı. Yüksek enerji ve coşkunun hakim olduğu etkinlikte gençler, atık malzemelerden yaptıkları müzik aletleriyle ritim tutarak hem eğlendi hem de çevre bilincine dikkat çekti.
Programa Gençlik ve Spor İl Müdürü Selim Ak da katılarak gençlerin enerjisine ortak oldu ve etkinliğe destek verdi.
Ritmin, hareketin ve üretmenin ön plana çıktığı festivalde gençler unutulmaz bir deneyim yaşarken, etkinlik katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.(Haber Merkezi)





