Dondurmaya lavanta süsü

Edirne’de bu yıl ikincisi başlayan Lavanta Günleri’nde Lavantalı deva-i miskin ardından dondurma ikramında da bulunuldu.

Dondurmaya lavanta süsü

Edirne’de bu yıl ikincisi başlayan Lavanta Günleri’nde Lavantalı deva-i miskin ardından dondurma ikramında da bulunuldu.

Dondurmaya lavanta süsü
15 Haziran 2019 - 09:24
Reklam

Haber: Mutahhere Çağlı Milon
Edirneli üreticilerin destek verdiği etkinliklerde kilolarca dondurma dağıtıldı. Özellikle çocukların ilgi gösterdiği dondurma ikramında dondurmalara lavanta ile süsülendi.   Balkanların vazgeçilmezleri, arasında yer alan ve yaz aylarının en çok tercihleri arasında olan dondurma Edirne’de üretimiyle de iddialı konumda yerini korumaya devam ediyor. Lavanta günlerine destek veren Ondo dondurması etkinlik kapsamında yaklaşık 80 kilo dondurma ikramında bulundu. Ondo Halkla İlişkiler ve Sosyal Projeler Sorumlusu Hasan Karakaş Edirne’nin tanıtımına katkı sağlayacak her etkinliğin yanında olduğunu belirterek, “Bu proje için bize talep geldi, biz de seve seve kabul ettik. Burada önemli olan kentimizin tanıtımının olmasıdır. Amacımız yaşadığımız şehre artı değer katmak, tanıtımına katkıda bulunmak. O yüzden, bu şehre gelen yerli ve yabancı her turistin esnafımız başta olmak üzere tüm kente katkısı var” dedi.
“GELENEKSEL LEZZETLERİ ÇOCUKLARIMIZLA BULUŞTURACAĞIZ”
Karakaş, “Bunun yanı sıra okullarımıza ücretsiz olarak unutulan lezzet boza dağıtımı yapmak gibi bir projemizde var. Unutulmaya yüz tutmuş geleneksel lezzetleri çocuklarımızla buluşturmak istiyoruz. Sosyal medyadan Ondo lezzetleri adı altında duyuru ve paylaşım yapıyoruz etkinlikler oradan takip edilebilir” şeklinde konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum