Baraz, “1 gramlık paketler halinde satıyoruz. 1 gramlık paketin fiyatı 4 Türk Lirası. Kilosu da 4 bin Türk Lirasına denk geliyor. Sürekli damla sakızı kullanan vatandaşlar az az paketlerden alıyor taze taze kullanıyor” şeklinde konuştu.
Aroma vermesi için kahve çeşitlerine ve merhem yapanlar zeytinyağı ve balmumuyla damla sakızını karıştırarak yaptıklarını söyleyen Aktar Gökhan Baraz, “Damla sakızının yenilmesindeki sebep ise midede olan yaralara iyi gelmesi. Yunanistan'ın sakız adasında yetişen damla sakızını Bulgar ve Türk vatandaşlar tercih ediyor. Orijinal hali ile satışı pahalı olduğu için satışını yapamıyoruz. Biz de onu 1 gramlık paketler halinde satıyoruz. 1 gramlık paketin fiyatı 4 Türk Lirası. Kilosu da 4 bin Türk Lirasına denk geliyor. Sürekli damla sakızı kullanan vatandaşlar az az paketlerden alıyor taze taze kullanıyor. Damla sakızını vatandaşlar sütlaç, reçel, mide rahatsızlıklarında, öksürük için kullanıyorlar. Yüz felci geçiren vatandaşlar kasların çalışması için çiğneyerek bu sakızı kullanıyor” dedi. (Haber : Umut IŞIK)
Aroma vermesi için kahve çeşitlerine ve merhem yapanlar zeytinyağı ve balmumuyla damla sakızını karıştırarak yaptıklarını söyleyen Aktar Gökhan Baraz, “Damla sakızının yenilmesindeki sebep ise midede olan yaralara iyi gelmesi. Yunanistan'ın sakız adasında yetişen damla sakızını Bulgar ve Türk vatandaşlar tercih ediyor. Orijinal hali ile satışı pahalı olduğu için satışını yapamıyoruz. Biz de onu 1 gramlık paketler halinde satıyoruz. 1 gramlık paketin fiyatı 4 Türk Lirası. Kilosu da 4 bin Türk Lirasına denk geliyor. Sürekli damla sakızı kullanan vatandaşlar az az paketlerden alıyor taze taze kullanıyor. Damla sakızını vatandaşlar sütlaç, reçel, mide rahatsızlıklarında, öksürük için kullanıyorlar. Yüz felci geçiren vatandaşlar kasların çalışması için çiğneyerek bu sakızı kullanıyor” dedi. (Haber : Umut IŞIK)