Edirne Belediye Meclisi Kasım Ayı otorumu gerçekleşti. 8 gündem 5 gündem dışı maddenin görüşüldüğü toplantının ardından söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Celal Demir, belediye çalışanlarının mobinge maruz kaldığını belirtti.
Edirne Belediye Meclisinde dikkat çeken iddia. Meclis toplantısının sonunda söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Celal Demir, Edirne Belediyesi’nde çalışanların Yeni Partiye geçmediği için üstleri tarafından mobinge maruz kaldığını dile getirdi.
Bir kaç kişinin kendisiyle iletişime geçtiğini aktaran Demir, emeğin ve emekçinin AK Parti Grubu olarak yanında olduklarını dile getirdi. Belediye Başkanı Filiz Gencan’dan ise konun araştırılıp bu mağduriyetlerin giderilmesini talep etti.
Demir belediye himayesinde su faturaları oranının tefe tüfe oranına göre artışına da dikkat geçerek araştırılmasını talep etti.
Demir, önceki dönemde alınan bu kararın vatandaşı mağdur ettiğini dile getirdi.
Demir, cevap yazısında Çevreyi kirleten ve kirletmeyenin ödemesi gerekmesinin yanlış olduğunu aktardı.
Kirletenin ödemesinde sorun olmadığını ama kirletmeyenin ödemesinin doğru olmadığını dile getirdi.
Belediye Başkanı Filiz Gencan ise Demirin vurguladığı konuların araştırılacağını belirtti.(Refik USLUY)





