Edirne’de 8 ilden 22 takımın katıldığı Okul Sporları Yıldızlar Kız Erkek Basketbol grup birinciliği müsabakaları tamamlandı.
Birçok spor organizasyonuna ev sahipliği yapan Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bu hafta Basketbol grup müsabakalarına ev sahipliği yaptı.
Müsabakalara Edirne Kırklareli Tekirdağ Çanakkale Balıkesir İstanbul Kocaeli ve Sakarya illerinden 22 takım ve idareci katıldı. İllerinde birinci olan takımların katıldığı Bölge Şampiyonasında Edirne’yi Kırkpınar Ağası Alper Yazoğlu Ortaokulu temsil etti.
Türkiye Basketbol Federasyonunun 2022-2023 Okul Sporları faaliyet programında yer alan Okul Sporları Yıldızlar Kız Erkek Basketbol grup birinciliği müsabakaları Mimar Sinan Spor Salonu ve Edirne Spor Salonunda yapıldı. Gruplarını birinci olarak tamamlayan takımlar yarı finallere katılmaya hak kazandı. (Haber Merkezi)





