TED Edirne Koleji Kürek Kulübü, Büyükler Türkiye Kupası’nda erkekler kategorisinde 410 puanla genel klasmanda 3’üncü sırayı elde etti.
Adana’da düzenlenen Büyükler Türkiye Kürek Kupası’nda mücadele eden TED Edirne Koleji Kürek Kulübü, erkekler genel klasmanında önemli bir başarıya imza attı. Edirne’nin ilk kürek kulübü olan ve “arı kuşları” olarak anılan ekip, topladığı 410 puanla Türkiye üçüncüsü oldu.
Şampiyona boyunca farklı kategorilerde başarılı sonuçlar elde eden ekip, toplamda 2 altın ve 3 gümüş madalya kazanarak dikkat çekti. Zorlu parkurlarda güçlü rakiplerle yarışan sporcular, sergiledikleri performansla kürsüde yer almayı başardı.
Elde edilen bu sonuçla birlikte TED Edirne Koleji Kürek Kulübü, kürek camiasının en iddialı takımlarından biri olma yolunda hızla ilerlediğini bir kez daha ortaya koydu.
Başarılarıyla Edirne’ye gurur yaşatan “arı kuşları”, disiplinli çalışmaları ve takım ruhuyla önümüzdeki organizasyonlar için de umut verdi.




