Edirneli iş insanı eski Kırkpınar Ağası Mustafa Altunhan,Edirne Belediyesi Kent Lokantasına askıda yemek kampanyası kapsamında 500 kişilik destek verdi.
Edirne'de iş insanı Mustafa Altunhan, Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın'ın başlattığı askıda yemek kampanyasına destek verdi.
Cuma günü Kent Lokantası'nda 500 kişilik hayır yemeği verecek olan Altunhan, Edirne'nin varlıklı insanlarına örnek olmak istediğini belirtti.
Altunhan, "Sağ elin verdiğini sol el görmemeli derler ama ben göstermek istiyorum. Diğer varlıklı insanların da görerek, bu kampanyaya destek olmasını bekliyorum" dedi.
Altunhan, yardım kampanyasının devam edeceğini belirterek, ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam edeceğini dile getirdi. Askıda yemek uygulamasıyla ihtiyaç sahibi vatandaşların Kent Lokantası’nda ücretsiz yemek yiyebileceği kaydedildi.
Bu anlamlı dayanışma, hem Edirne halkının hem de diğer iş insanlarının takdirini toplarken, kentte yardımlaşma kültürünü güçlendirmek adına önemli bir adım oldu.
BOLU FACİASINI UNUTMADI
Bolu'da yaşanan yangın felaketini unutmayan Altunhan, "Ciğerimiz yanıyor" ifadelerini kullandı.REFİK USLUY





