AK Parti Edirne Çevre ve Şehircilik Politikalar Başkanlığı tarafından Türkiye Çevre Haftası kapsamında çöp toplama etkinliği düzenlendi.
NATO Köprüsü çevresinde düzenlenen çöp toplama etkinliği AK Parti Edirne İl Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirildi.
Etkinlik öncesi teşkilat mensupları, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen programa katıldı. Ardından çevre temizliği konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla ellerine eldiven ve çöp poşetlerini alarak çevredeki atıkları topladılar.
Etkinliğe katılan AK Parti Edirne İl Başkan Yardımcısı, Çevre ve Şehircilik Politikaları Birim Başkanı Ayhan Dinç, temiz bir çevre bırakmanın herkesin görevi olduğunu belirtti.
Düzenlenen etkinlikte, çevre bilincinin artırılması ve daha yaşanabilir bir doğa için herkesin sorumluluk alması gerektiği vurgulandı. Toplanan atıklar çevreye olan duyarlılığın bir göstergesi olarak dikkat çekti.
Katılımcılar, bu tür çalışmaların çevre duyarlılığını artırmak için önemli bir adım olduğunu belirterek, benzer etkinliklerin devam edeceğini ifade etti.(Haber: Erkan KARAMAN)





