AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Dilaverbey Mahallesi Osmaniye Caddesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek işletme sahipleriyle bir araya geldi. İba, ziyaretlerde esnafın talep ve önerilerini dinleyerek hayırlı işler temennisinde bulundu.
Osmaniye Caddesi’ndeki esnafları ziyaret eden İba, işletme sahipleriyle sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaretlerde esnafın kent ve ticaret hayatına ilişkin görüşleri de dinlendi.
İba’nın ziyaret duraklarından biri de Osmaniye Caddesi esnaflarından Kadir Kafaoğlu oldu.
Mobilya mağazası işletme sahibi Kadir Kafaoğlu ile bir araya gelen İba, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kafaoğlu’nun AK Parti ailesine katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren İba, kendisine “aramıza hoş geldiniz” diyerek yeni üyeliğinin hayırlı olmasını diledi.
İba, paylaşımında Kadir Kafaoğlu ve ailesine samimi sohbetleri ile nazik misafirperverlikleri için teşekkür ederek, işletmelerine hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.
Ziyaretlerin ardından değerlendirmede bulunan İba, Osmaniye Caddesi esnafıyla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Esnafın talep ve önerilerini dinlediklerini belirten İba, ziyaretlerde kendilerini güler yüzle karşılayan tüm işletme sahiplerine teşekkür ederek hayırlı işler ve bereketli kazançlar diledi.(HabeR: Refik USLUY)





